Kopplingar

Jobba smartare och spara tid

Genom att koppla ihop Fortnox med smarta funktioner (till exempel en e-handelslösning eller ett kassasystem) eller din bank sparar du både tid och förenklar ditt arbete.

Integrationer

Du kan välja system som importerar och/eller exporterar information till Fortnox. Om ditt företag redan har egenutvecklade system integrerar vi dem med Fortnox.

Automatisk bankkoppling

Genom att koppla Fortnox till din bank, kan du snabbt och smidigt hantera betalningar och få ett effektivt arbetssätt för alla dina banktransaktioner.

Man i grön keps står framför frysar fyllda med glass i bägare. Bilden är tagen i en glassbar i Stockholm. I förgrunden visas Fortnox logotyp länkad till logotyperna för Woo commerce, Bygglet, Pleo, Klarna, Oxceed och Zettle.
Skapa framgång för ditt företag
Skapa framgång för ditt företag

Visste du att ett kännetecken för framgångsrika företag är effektiva samarbeten? Få full koll på ditt företag genom att integrera exempelvis e-handelslösningar eller kassasystem till ditt Fortnox. Du får dessutom ännu bättre underlag för att fatta de beslut som tar ditt företag framåt. Och du sparar tid. Mycket tid.

Två kvinnor står och diskuterar
Vill du växa med oss?
Vill du växa med oss?

Ju mer digitalt företagande desto fler system. Vi älskar smarta system – så länge de är sammankopplade. Ingen företagare ska behöva jobba i dubbla system och stansa data manuellt.

Det finns över 500 000 företagare som tänker digitalt idag – hur kan du hjälpa dem i deras företagande?