Employer Value Proposition

Vi investerar i dig

Läs mer om hur vi skapar en wow-känsla på jobbet

Talent Management Program
Utvecklingsresan hos Fortnox slutar aldrig. Ledarskap är en färdighet som kan formas under rätt förutsättningar. Vårt Talent Management Program är en unik möjlighet för ledartalanger som vill växa och utvecklas in i nya roller. Programmet djupdyker i ledarskapets alla dimensioner med syftet att utveckla, stärka och engagera våra ledare.
Fortnox MåBra
Fortnox tror på ett liv i balans och Fortnox MåBra är koncept som finns för ditt välmående och återhämtning. Behovet av återhämtning ser såklart olika ut och här har du möjlighet att ta del av allt från träning, massage eller kanske en lugn stund för mindfullness. Under våra Wellnessweeks bjuder vi in till bland annat matlagningsklasser, träningspass och föreläsningar. Vi vill investera i dig!
Hackathon days & Innovation
Den bästa lösningen är inte hittad. Under inspirerande hack-days finner vi potentialen i problem och tar den mest kluriga idéen och gör den till verklighet. Målet är att flytta fram gränserna för vad kombinationen data och datakapacitet kan skapa för affärsnytta. Här har några av våra mest banbrytande idéer fötts. Du får också helt egen innovationstid med valfri agenda.
En riktigt skön miljö
Vad får dig att trivas? Vi har gjort vårt bästa för att skapa en så inbjudande och kreativ arbetsmiljö som möjligt. Kolla in våra sköna miljöer och se vilken känsla du får.
Utvecklas med oss
Du bestämmer själv hur långt du vill nå. På Fortnox finns utmaningar och möjligheter i en härlig blandning mitt i en inspirerande arbetsmiljö. Hos oss händer det mycket och allt är möjligt för den som vill. Vi uppmuntrar dig till intern rörlighet inom nya roller, områden och inriktningar.
Ett utvecklande ledarskap
Fortnox skapar rätt förutsättningar för att du ska lyckas och må bra. Våra ledare är närvarande, kreativa och har nära till beslut. Så, hur lyckas vi? Vi arbetar med tydlig struktur för individuell uppföljning och utveckling, arrangerar ledarforum för dialog och samverkan och ser till att din upplevelse alltid är i fokus.

Fortnox blir karriärföretag 2022 - andra året i rad!

Sajten Karriärföretag listar varje år de 100 främsta arbetsgivarna i Sverige, och Fortnox är ett av dessa!

En gedigen urvalsprocess och ett juryarbete ligger bakom listan som fokuserar på karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga talanger i början av sin karriär.

Motivering:

”Fortnox växer i takt med deras framgångar och har utvecklat ett fantastiskt employer branding arbete. Här är medarbetarna i fokus och bara det att de har ett “Wellness Floor” tillägnat medarbetarna på företaget säger mycket om Fortnox som arbetsgivare. Karriärmöjligheterna är många och vi ser ett stort driv inom företaget. Vi kan tydligt se att Fortnox företagskultur är av bästa slag.”

Möt Fortnoxfolk

Hos oss spelar det ingen roll var du kommer ifrån - det är vart du är på väg som är intressant. Vi älskar det som är onormalt och hyllar de vardagliga. Möt våra hjältar och ta reda på mer. De engagerade, nyfikna och fantastiska Fortnoxfolket. Det är faktiskt ungefär såhär det är att jobba hos oss. Lyssna till Fortnoxfamiljens berättelser mitt i framgång och motgång bland skratt och hejarop. En fartfylld resa med glimten i ögat.

Möt Jonida Sinaj

Ända sedan hon var liten har hennes dröm varit att studera och börja sin karriär i Sverige.

Read more
Möt Johan Hagelbäck

Han är filosofie doktor, inom AI, och han ansvarar för AI-lösningar på Fortnox.

Read more
Jobba hos oss
Ta nästa kliv mot din framtida karriär

Vad är din dröm? Se alla möjligheter som finns hos oss just nu.

FortnoxFolk
Följ med på en fartfylld resa

Hos oss händer det mycket och allt är möjligt för den som vill. Lyssna till Fortnoxfamiljens berättelser mitt i framgång och motgång bland skratt och hejarop. En fartfylld resa med glimten i ögat.

Fortnox Academy
Är du redo för ditt nästa steg?

Vi tror på att upptäcka talangen i vår och en av oss. Fortnox Academy erbjuder en unik möjlighet att få bli en del av ett av Sveriges främsta techföretag.