Employer Value Proposition

Vi investerar i dig

Läs mer om hur vi skapar en wow-känsla på jobbet

Fortnox MåBra

Fortnox tror på ett liv i balans och Fortnox MåBra är koncept som finns för ditt välmående och återhämtning. Behovet av återhämtning ser såklart olika ut och här har du möjlighet att ta del av allt från träning, massage eller kanske en lugn stund för mindfullness. Under våra Wellnessweeks bjuder vi in till bland annat matlagningsklasser, träningspass och föreläsningar. Vi vill investera i dig!

Talent Management Program

Utvecklingsresan hos Fortnox slutar aldrig. Ledarskap är en färdighet som kan formas under rätt förutsättningar. Vårt Talent Management Program är en unik möjlighet för ledartalanger som vill växa och utvecklas in i nya roller. Programmet djupdyker i ledarskapets alla dimensioner med syftet att utveckla, stärka och engagera våra ledare.

Hackathon days & Innovation

Den bästa lösningen är inte hittad. Under inspirerande hack-days finner vi potentialen i problem och tar den mest kluriga idéen och gör den till verklighet. Målet är att flytta fram gränserna för vad kombinationen data och datakapacitet kan skapa för affärsnytta. Här har några av våra mest banbrytande idéer fötts. Du får också helt egen innovationstid med valfri agenda.

En riktigt skön miljö

Vad får dig att trivas? Vi har gjort vårt bästa för att skapa en så inbjudande och kreativ arbetsmiljö som möjligt. Kolla in våra sköna miljöer och se vilken känsla du får.

Fortnox blir Karriärföretag för tredje året i rad

Sajten Karriärföretag listar varje år de 100 främsta arbetsgivarna i Sverige, och Fortnox är ett av dessa!

En gedigen urvalsprocess och ett juryarbete ligger bakom listan som fokuserar på karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga talanger i början av sin karriär.

Motivering:

”Fortnox är en mycket modern arbetsgivare som har ett unikt employer brand. Det finns en stark känsla för det kommunikativa och de förmedlar sitt budskap på bästa sätt. Riktigt imponerande och det bidrar helt klart till deras attraktivitet som arbetsgivare. Med en rad olika aktiviteter, som exempelvis Fortnox Academy, lockar de till sig Sveriges talanger.

Hos Fortnox händer det mycket och allt är möjligt för den som vill.”

Möt Fortnoxfolk

Hos oss spelar det ingen roll var du kommer ifrån - det är vart du är på väg som är intressant. Vi älskar det som är onormalt och hyllar de vardagliga. Möt våra hjältar och ta reda på mer. De engagerade, nyfikna och fantastiska Fortnoxfolket. Det är faktiskt ungefär såhär det är att jobba hos oss. Lyssna till Fortnoxfamiljens berättelser mitt i framgång och motgång bland skratt och hejarop. En fartfylld resa med glimten i ögat.

Möt Jonida Sinaj

Ända sedan hon var liten har hennes dröm varit att studera och börja sin karriär i Sverige.

Möt Johan Hagelbäck

Han är filosofie doktor, inom AI, och han ansvarar för AI-lösningar på Fortnox.

Hållbarhet
Är du nyfiken på hur vi arbetar med hållbarhet?

Vi arbetar aktivt för att vår verksamhet ska ge så lite klimatpåverkan som möjligt. Vi involverar både medarbetare och skapar lösningar för företagare, så att alla kan vara med och bidra.

Lediga tjänster
Är du en person som vill vara med och förändra samhället och ge företagare bättre verktyg för att lyckas förverkliga sina drömmar?

Vi växer och har kontinuerligt behov av att hitta talang och kompetens som kan bidra på vår spännande resa och samtidigt kunna växa och utvecklas som individ.

Behöver du hjälp?
Kontakta oss

Det går utmärkt att kontakta oss på Fortnox via telefon eller via chatten