Koncernnyhet

Publicerad: 10 juni 2022

200 000 app-användare i maj

I maj hade Fortnox 200 000 unika användare i Fortnox App. En effekt av fler Fortnox kunder, men också av mer smart funktionalitet i appen. Automatiseringen innebär att att fler saker funkar att göra på språng - ett företagande som följer företagaren.

På ett år har antalet unika användare av Fortnox app ökat med 54 procent. Ökningen beror delvis på att Fortnox kunder blir allt fler, men det handlar också om att appen utökas löpande med nya funktioner som är värdefulla för användaren. Automatiseringen av fler viktiga funktioner gör appen till ett mer kraftfullt komplement till datorn. En funktion som gör det enklare för kundens vardag är till exempel möjligheten till “todo-kort”:

-Våra Todo-kort i appen funkar som skräddarsydda påminnelser till användaren och de underlättar väldigt mycket. Du som kund kan få påminnelse om till exempel att det är dags att attestera eller betala en faktura, att betala ut lön till dina medarbetare, eller påminna din egen kund om att betala sin faktura till dig. Sen fixar du det superenkelt med ett par klick på Todo-kortet, säger Lalle Zlatanovski, produktansvarig Fortnox App.

Förutom att jobba smidigt med kund- och leverantörsfakturor, kan användaren rapportera tid och frånvaro, skicka in kvitton och registrera resor. Många anställda använder appen för att läsa lönebesked eller registrera utlägg och resor. 

- I takt med att vi automatiserar allt mer behöver företagaren göra mindre av jobbet själv - och fler saker funkar att göra på språng. Ett företagande som följer företagaren. Det är ju också en samhällstrend som bara blir starkare, och självklart ska våra kunder kunna ligga i framkant på den, säger Jesper Svensson, affärsområdeschef för Entreprenören på Fortnox. 

Läs mer om hur Fortnox app förenklar arbetet för företagare

För mer information, kontakta

Lalle Zlatanovski, produktansvarig Fortnox App lalle.zlatanovski@fortnox.se

Jesper Svensson, affärsområdeschef Entreprenören jesper.svensson@fortnox.se

Kontakt

Vi svarar på frågor från media, arrangerar intervjuer med koncernledningen och ansvarar för pressmeddelanden. Vi kan också hjälpa dig som är analytiker eller större investerare att komma i kontakt med rätt personer inom Investor Relations.

Prenumerera

Genom att kontakta Fortnox kommer dina personuppgifter behandlas enligt Fortnox Integritetsmeddelande

Investerare

Vårt syfte är att kontinuerligt informera kapitalmarknaden om Fortnox ställning, verksamhet och utveckling.