Publicerad: 14 oktober 2022

Fortnox blir Gasellföretag för åttonde gången

Fortnox har blivit utnämnda till Gasellföretag av Dagens Industri för åttonde gången. På Gasellgalan i Jönköping på torsdagskvällen prisades Fortnox tillsammans med andra gasellföretag i Kalmars, Jönköpings och Kronobergs län.

- Jag är glad och stolt över att Fortnox blir Gasellföretag för åttonde gången i ordningen. Våra medarbetare strävar varje dag efter att göra våra kunder mer framgångsrika. Utan dem hade det inte varit möjligt, säger Tommy Eklund, vd Fortnox.

Fortnox har blivit utsett till Gasellföretag hela åtta gånger, nämligen 2013, 2014, 2015, 2016, 2019, 2020, 2021 och 2022.

Om Gasellföretag

För att utses till Gasell måste ett företag uppfylla krav som färre än 0,5 % av Sveriges aktiebolag klarar av. En Gasell har: en omsättning som överstiger 10 Mkr, minst tio anställda, minst fördubblat sin omsättning om man jämför det första och det senaste räkenskapsåret, ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren, ett samlat rörelseresultat för de fyra räkenskapsåren som är positivt, i allt väsentligt vuxit organiskt - inte genom förvärv eller fusioner samt sunda finanser.

Kontakta oss

Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss.

Prenumerera

Genom att kontakta Fortnox kommer dina personuppgifter behandlas enligt Fortnox Integritetsmeddelande

Investerare

Vårt syfte är att kontinuerligt informera kapitalmarknaden om Fortnox ställning, verksamhet och utveckling.