Publicerad: 9 februari 2022|Senast uppdaterad: 2 mars 2022

Fortnox blir huvudsponsor till Växjö Vipers och Fortnox Arena

Fortnox förlänger namnrättigheten till Fortnox Arena i Växjö och utökar samtidigt sitt tidigare partnerskap till ett huvudsponsorskap av innebandyföreningen Växjö Vipers.

Det nya femåriga avtalet innebär dels att arenan fortsatt kommer heta Fortnox Arena, och dels utökas samarbetet då Fortnox blir huvudsponsor även till föreningen Växjö Vipers. Det är något som kommer synas publikt i många sammanhang under de kommande åren och därigenom stärka kännedomen om Fortnox varumärke, lokalt och nationellt. 

Fortnox Arena är en av världens mest moderna innebandyarenor och tillika innebandyföreningen Växjö Vipers hemmaarena. Förutom att det spelas elitinnebandy, med både dam- och herrlag i de högsta serierna, används Fortnox Arena även flitigt för träning och matcher för barn, ungdom och funktionsvarierade. I arenan anordnas även andra större evenemang. Föreningen är en av Sverige största med över 1400 aktiva.

  • Fortnox döpte arenan redan 2012. Över åren har både Fortnox och Växjö Vipers utvecklats på många områden och nått stora framgångar. Nu tyckte vi att det var läge att utöka samarbetet till ett huvudsponsorskap. Det finns en stolthet kring elitlagens fina prestationer såklart – men kanske en ännu större stolthet för den enorma aktivitet som sker för barn- och ungdomar som kommer i rörelse och får en meningsfull fritid. Det är absolut ett arbete vi stöttar, säger Johan Swedenborg, Senior Brand and Communications Strategist på Fortnox.

  • Växjö Vipers har utvecklats till en stor och framgångsrik förening där vi nu med nytt avstamp tillsammans med Fortnox kan växa vidare inom både ungdom, dam, herr och bredd. Detta tryggar föreningens fortsatta visioner som en av Sveriges största innebandyföreningar, säger Mathias Jordevik, verksamhetschef på Växjö Vipers.

För ytterligare information, kontakta: 

Johan Swedenborg, Senior Brand and Communications Strategist på Fortnox.

johan.swedenborg@fortnox.se  

På bilden från vänster. Fredrick Göthberg, Växjö Vipers, Johan Swedenborg, Fortnox, Viktor Kastengren, Växjö Vipers och Mathias Jordevik, Växjö Vipers.

Kontakt

Vi svarar på frågor från media, arrangerar intervjuer med koncernledningen och ansvarar för pressmeddelanden. Vi kan också hjälpa dig som är analytiker eller större investerare att komma i kontakt med rätt personer inom Investor Relations.

Prenumerera

Genom att kontakta Fortnox kommer dina personuppgifter behandlas enligt Fortnox Integritetsmeddelande

Investerare

Vårt syfte är att kontinuerligt informera kapitalmarknaden om Fortnox ställning, verksamhet och utveckling.