Publicerad: 22 november 2021|Senast uppdaterad: 2 mars 2022

Nytt samarbete med AVN och bästsäljande Shane Lukas

Fortnox lanserar ett nytt samarbete med affärsutvecklingsföretaget AVN för att exklusivt kunna erbjuda deras välrenommerade utbildning på den svenska marknaden under namnet Fortnox Masterclass.

Utbildningen, som riktar sig mot byråledare, leds av den bästsäljande författaren Shane Lukas som också är Fortnox huvudtalare på Ekonomimässan i Kista i december. 

– Genom vårt samarbete med AVN stärker vi vårt erbjudande till byråerna med Shane Lukas uppmärksammade utbildning. Lukas hyllade sjustegsmetod för redovisning kan hjälpa byråer att ta steget in i framtiden. Så här skapar vi fler framgångsrika företag, säger Camilla Skoog, Business Area Manager för Fortnox Byrån. 

Shane Lukas bok, Putting Excellence Into Practice, släpptes 2019 och blev snabbt en Amazon Bestseller. Lukas och AVN:s metoder har hyllats världen över. Fortnox Masterclass kommer att vara ett tredagarsseminarium där ni djupdyker i Shane Lukas framsynta metodik för att utveckla ditt företag. Utbildningen kommer hållas på engelska.

Kontakt

Vi svarar på frågor från media, arrangerar intervjuer med koncernledningen och ansvarar för pressmeddelanden. Vi kan också hjälpa dig som är analytiker eller större investerare att komma i kontakt med rätt personer inom Investor Relations.

Prenumerera

Genom att kontakta Fortnox kommer dina personuppgifter behandlas enligt Fortnox Integritetsmeddelande

Investerare

Vårt syfte är att kontinuerligt informera kapitalmarknaden om Fortnox ställning, verksamhet och utveckling.