Pressmeddelande

Publicerad: 11 november 2013|Senast uppdaterad: 20 juli 2018

Fortnox ett av Sveriges snabbast växande teknikföretag för tredje året i rad

Sweden Technology Fast 50 är en oberoende rankning och utmärkelse som delas ut av revisions- och konsultföretaget Deloitte i samarbete med Svenska Riskkapitalföreningen.  Rankningen baseras på företagens omsättningstillväxt under de senaste fem åren.  För perioden 2008-2012 redovisar Fortnox en tillväxt på 605 procent.

”Vi är mycket stolta över att ännu en gång placera oss i topp över Sveriges snabbast växande teknologiföretag. Det är dessutom få förunnat att göra det tre år i rad. Nyligen utsågs Fortnox även till Gasellföretag av Dagens Industri.  Båda utmärkelserna visar på styrkan i vår affärsidé med webbaserade affärssystem”, säger Jens Collskog, VD för Fortnox.

Fast 50 instiftades 1995 av Deloitte i San José i Silicon Valley, Kalifornien. Idag finns Fast 50-utmärkelsen i 21 länder eller internationella regioner. Samtliga nominerade svenska företag deltar även i europeiska Fast 500. Utmärkelsen till Sweden Technology Fast 50 överlämnas vid en prisceremoni i Stockholm i morgon, tisdag 12 november.

För mer information kontakta

Jens Collskog, VD Fortnox AB, +46 733 63 23 00, jens.collskog@fortnox.se

Foto på Jens Collskog för fri publicering: www.flickr.com/photos/fortnox/

  Kontakt

  Vi svarar på frågor från media, arrangerar intervjuer med koncernledningen och ansvarar för pressmeddelanden. Vi kan också hjälpa dig som är analytiker eller större investerare att komma i kontakt med rätt personer inom Investor Relations.

  Prenumerera

  Genom att kontakta Fortnox kommer dina personuppgifter behandlas enligt Fortnox Integritetsmeddelande

  Investerare

  Vårt syfte är att kontinuerligt informera kapitalmarknaden om Fortnox ställning, verksamhet och utveckling.