Pressmeddelande

Publicerad: 3 juli 2007|Senast uppdaterad: 20 juli 2018

FORTNOX BILDAR UTVECKLINGSBOLAG

”Bolaget kommer helt att utveckla nya produkter för Fortnox.” säger Jan Älmeby, VD på Fortnox AB i Växjö. ”Vi har redan ett team inom Fortnox på fyra kompetenta personer som arbetar med utveckling, men vi vill vara innovativa och pröva nya intressanta vägar för vår utveckling. Det nya bolaget kommer att specialisera sig på produkter som inte finns i vårt nuvarande sortiment.”

”Jag och mina medarbetare tycker att det här är ett annorlunda och mycket intressant sätt att arbeta.” säger Aengeln Englund. ”Vi är delägare samtidigt som vi får arbeta för en uppdragsgivare som har en intressant och spännande framtid. Den vill vi vara med om att utforma.”

Mer information kan fås av Jan Älmeby på tel 0708 – 37 32 55 eller av Aengeln Englund på tel 0372 - 834 38

Fortnox är ett svenskt företag som levererar internetbaserade program för bland annat bokföring, fakturering och CRM. Programmen kan nås från internetanslutna PC eller Mac över hela världen. Kunden betalar en låg abonnemangsavgift från 39 kronor per månad.

Fortnox rapport för första halvåret 2007 publiceras den 23 augusti.

Kontakt

Vi svarar på frågor från media, arrangerar intervjuer med koncernledningen och ansvarar för pressmeddelanden. Vi kan också hjälpa dig som är analytiker eller större investerare att komma i kontakt med rätt personer inom Investor Relations.

Prenumerera

Genom att kontakta Fortnox kommer dina personuppgifter behandlas enligt Fortnox Integritetsmeddelande

Investerare

Vårt syfte är att kontinuerligt informera kapitalmarknaden om Fortnox ställning, verksamhet och utveckling.