Pressmeddelande

Publicerad: 5 oktober 2017|Senast uppdaterad: 20 juli 2018

Fortnox förstärker med ny CFO

Fortnox har anställt Roger Hartelius som ny Chief Financial Officer (CFO) med fokus på strategisk utveckling av koncernen. Roger kommer närmast från den molnbaserade och internationella tidningstjänsten Readly, där han verkat i en liknande roll. Roger kommer att ingå i företagets ledningsgrupp.

- Vi är mycket glada över att hälsa Roger välkommen till Fortnox och ser stora fördelar med hans gedigna erfarenhet av molnbaserade IT-lösningar och affärsutveckling, säger Nils Carlsson, Fortnox VD.

I samband med tillträdandet övergår Fortnox nuvarande CFO Karin Korpe på eget initiativ till en ny roll som Head of Business Control, vilket innebär ett ökat fokus på utveckling och implementering av koncernens processer och flöden - med syfte att skapa ett ständigt effektivare bolag. Karin Korpe kommer även att ta rollen som ekonomiansvarig för Fortnox dotterbolag; Nox Finans och Fortnox Försäkring. Karin Korpe lämnar sin plats i ledningsgruppen.

- Karin Korpe har i flera olika roller, och under många år, bidragit stort till Fortnox framgångar och det känns därför väldigt bra att vi får behålla henne inom bolaget, men i en ny och viktig roll, säger Nils Carlsson, Fortnox VD.

  Kontakt

  Vi svarar på frågor från media, arrangerar intervjuer med koncernledningen och ansvarar för pressmeddelanden. Vi kan också hjälpa dig som är analytiker eller större investerare att komma i kontakt med rätt personer inom Investor Relations.

  Prenumerera

  Genom att kontakta Fortnox kommer dina personuppgifter behandlas enligt Fortnox Integritetsmeddelande

  Investerare

  Vårt syfte är att kontinuerligt informera kapitalmarknaden om Fortnox ställning, verksamhet och utveckling.