Pressmeddelande

Publicerad: 14 februari 2023

Fortnox utses till Årets Stjärnskott av Karriärföretagen

unnamed
Av: unnamed

Fortnox får utmärkelsen Årets Stjärnskott av Karriärföretagen i två yrkesgrupper, Data/IT och Civilingenjör. 

- Vi upplever att gemenskapen är stark och att många trivs på Fortnox. Det beror till stor del på att våra medarbetare delar en stark drivkraft för vår vision och samarbetar så framgångsrikt, säger Filip Schröder, t.f. Head of HR på Fortnox.

I motiveringen lyfts just Fortnox företagskultur, som domineras av innovation och kreativitet. Patrik Wigton, ordförande i Karriärföretagen, delade ut priset i Växjö.

- Vi står enade för att nå samma mål och parallellt tar vi fasta på medarbetarnas idéer. När alla delar samma strävan, samarbetar och jobbar snabbfotat i ett föränderligt arbetsklimat så händer det där lilla extra, säger Magdalena Hallbrandt, Head of Development affärsområdet Firman, på Fortnox.

Karriärföretagen utser varje år Årets Karriärföretag, en utmärkelse Fortnox fått tre år i rad. Dessutom låter Karriärföretagen målgrupperna young professionals och studenter ranka företag utifrån hur attraktiva de är som arbetsgivare, i detta fall Data/IT och Civilingenjörer.

- Fortnox är ett fantastiskt företag och en väldigt attraktiv arbetsgivare som jag stolt kommer att dela ut detta välförtjänta pris till på plats i Växjö, säger Patrik Wigton.

Nedan följer motiveringen i sin helhet

Priset Årets stjärnskott tilldelas en arbetsgivare som förutom att behålla sin status som Karriärföretag också stärkt såväl sin kännedom som attraktivitet på talangmarknaden. Företagskulturen domineras av innovation, kreativitet och nytänkande. Det är därmed en mycket inspirerande arbetsgivare som i år tilldelas Årets stjärnskott: Fortnox.

För ytterligare information, kontakta:

Filip Schröder, t.f. Head of HR på Fortnox, filip.schroder@fortnox.se,  072-2022220.

  Kontakt

  Vi svarar på frågor från media, arrangerar intervjuer med koncernledningen och ansvarar för pressmeddelanden. Vi kan också hjälpa dig som är analytiker eller större investerare att komma i kontakt med rätt personer inom Investor Relations.

  Prenumerera

  Genom att kontakta Fortnox kommer dina personuppgifter behandlas enligt Fortnox Integritetsmeddelande

  Investerare

  Vårt syfte är att kontinuerligt informera kapitalmarknaden om Fortnox ställning, verksamhet och utveckling.