Pressmeddelande

Publicerad: 20 december 2006|Senast uppdaterad: 20 juli 2018

VÄGVERKET VALDE FORTNOX CRM SÄLJSTÖD

Fortnox utvecklar internetbaserade program för bland annat bokföring och CRM. Den flexibilitet och tillgänglighet som Fortnox program erbjuder är mycket lämplig för en verksamhet som är geografiskt spridd.

Fortnox program passar utmärkt för företag och organisationer som har sin verksamhet på många orter i landet. CRM-programmet är internetbaserat vilket möjliggör att man kan nå sitt program från vilken dator som helst. Enda kravet är att man har en internetuppkoppling. Fortnox CRM Säljstöd är lättanvänt och lätt att lära sig, men ändå tillräckligt kraftfullt för att det ska passa de flesta. En styrka i Fortnox program är att trots att det är ett standardprogram går det ändå att anpassa för sin verksamhet.

Jan Älmeby, VD på Fortnox, säger:

- Vi uppskattar att Vägverket har valt oss som leverantör för CRM. Det visar att vårt koncept med lättanvända program via internet passar även för större organisationer och företag där man sätter hög effektivitet före komplexa lösningar som många gånger inte blir använda av medarbetarna.

Mer information om samarbetet mellan Vägverket och Fortnox kan lämnas av:

Åsa Wagenius på Vägverket, 0771-119119

Jan Älmeby på Fortnox, 0708-37 32 55

Fortnox är ett svensk företag som levererar internetbaserade program för bland annat bokföring, fakturering och CRM. Programmen kan nås från internetanslutna PC eller Mac över hela världen. Kunden betalar en låg abonnemangsavgift från 39 kronor per månad. Företagets VD är Jan Älmeby.

Kontakt

Vi svarar på frågor från media, arrangerar intervjuer med koncernledningen och ansvarar för pressmeddelanden. Vi kan också hjälpa dig som är analytiker eller större investerare att komma i kontakt med rätt personer inom Investor Relations.

Prenumerera

Genom att kontakta Fortnox kommer dina personuppgifter behandlas enligt Fortnox Integritetsmeddelande

Investerare

Vårt syfte är att kontinuerligt informera kapitalmarknaden om Fortnox ställning, verksamhet och utveckling.