Pressmeddelande

Publicerad: 29 oktober 2007|Senast uppdaterad: 20 juli 2018

ELECTROLUX LAUNDRY SYSTEMS ANVÄNDER FORTNOX CRM SÄLJSTÖD SOM KUNDDATABAS

Timothy Nelson, ansvarig hos Electrolux Laundry Systems Sweden AB för satsningen på Fortnox program i Sverige, berättar mer om valet av Fortnox CRM Säljstöd:

- Med en verksamhet spridd över flera länder och behov av ett gemensamt dagsaktuellt kundregister var vårt första krav att systemet skulle vara internetbaserat. Förutom det uppskattade vi att vi med Fortnox kunde komma igång snabbt och enkelt, utan omfattande implementerings- och utbildningskostnader. Kostnaden för Fortnox system är också attraktiv.

Jens Collskog, försäljningschef på Fortnox, kommenterar affären med Electrolux Laundry Systems:

- Självklart är vi mycket stolta att ett företag som Electrolux Laundry Systems väljer Fortnox CRM Säljstöd. Samtidigt bevisar det att ett program inte behöver vara dyrt och komplicerat för att tillgodose behoven hos större företag. Ambitionen med Fortnox CRM Säljstöd har hela tiden varit att det ska vara användarvänligt och enkelt att lära sig och att använda, men ändå funktionsrikt och kraftfullt nog för att möta de flesta behoven.

Jan Älmeby, VD på Fortnox säger:

- Marknaden för CRM ökar kraftigt, speciellt den som är webbaserad. Enligt amerikanska undersökningsföretaget Gartner är den globala CRM-marknaden värd 7 miljarder dollar 2007 och beräknas växa med ca 1 miljard dollar per år fram till 2011. CRM-produkterna går allt mer mot att bli internetbaserade – en inriktning som Fortnox har haft hela tiden.

För mer information kontakta

Timothy Nelson, Electrolux Laundry Systems Sweden AB, telefon 0372-66510

Jens Collskog, Försäljningschef Fortnox AB, telefon 0733-632300

Jan Älmeby, VD Fortnox AB, telefon 0708-373255

Fortnox är ett svenskt företag som levererar internetbaserade program för bland annat bokföring, fakturering och CRM. Programmen kan nås från internetanslutna PC eller Mac över hela världen. Kunden betalar en låg abonnemangsavgift från 39 kronor per månad. Fortnox är listat på NGM Nordic MTF.

Kontakt

Vi svarar på frågor från media, arrangerar intervjuer med koncernledningen och ansvarar för pressmeddelanden. Vi kan också hjälpa dig som är analytiker eller större investerare att komma i kontakt med rätt personer inom Investor Relations.

Prenumerera

Genom att kontakta Fortnox kommer dina personuppgifter behandlas enligt Fortnox Integritetsmeddelande

Investerare

Vårt syfte är att kontinuerligt informera kapitalmarknaden om Fortnox ställning, verksamhet och utveckling.