Pressmeddelande

Publicerad: 29 juni 2022

Fortnox ingår samarbete med Bokadirekt

Ola Bergqvist
Av: Ola Bergqvist

Fortnox har ingått ett samarbete med Bokadirekt, Sveriges ledande affärssystem och marknadsplats för bokning av tjänster inom skönhet och hälsa. Samarbetet innebär att Fortnox integreras i Bokadirekt. Företagen i skönhets- och hälsobranschen kommer med integrationen att få direkt tillgång till smarta funktioner som hjälper dem i deras företagande. 

- Bokadirekt är en stor och viktig aktör inom skönhet och hälsa. Tillsammans kommer vi att skapa ett bättre erbjudande och hjälpa fler företagare att bli mer framgångsrika, säger Ola Bergqvist, affärsområdeschef Företagande.

När Fortnox integreras i Bokadirekt kommer det bli smidigare för fler kunder att ta del av Fortnox företagsplattform. Den största delen av bokföringen kommer att skötas automatiskt. Möjligheten att använda Fortnox via Bokadirekt släpps under hösten 2022.

- Samarbetet med Fortnox är ännu ett steg i vår vision att sömlöst integrera och förenkla bokning, betalning och bokföring, säger Christian Fricke, VD Bokadirekt.

På Bokadirekt.se kan konsumenter söka, boka och betala behandlingar och tjänster med bara några klick. Bokadirekt är även ett heltäckande affärssystem för hälso- och skönhetsbranschen. Varje månad hanterar Bokadirekt över 2 miljoner bokningar hos 22 000 specialister.

För ytterligare information, kontakta:

Ola Bergqvist, affärsområdeschef Företagande

E-post: ola.bergqvist@fortnox.se

Christian Fricke, VD Bokadirekt

E-post: christian.fricke@bokadirekt.se

Om Fortnox

Fortnox AB (publ) är en företagsplattform som knyter samman människor, företag och organisationer. Vi hjälper företag starta, växa och utvecklas. Med smarta tekniska produkter, lösningar och tjänster, och möjlighet att koppla ihop dem med hundratals externa parter, är vi ett nav för företagande i Sverige. Vår vision är att skapa ett välmående samhälle format av framgångsrika företag.

Fortnox grundades 2001 och har huvudkontor i Växjö samt kontor i Malmö, Linköping och Stockholm. Aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

För ytterligare information se www.fortnox.se

Om Bokadirekt

Bokadirekt är Sveriges största affärssystem för företag och marknadsplats konsumenter inom  skönhet och hälsa. Med mer än 22 000 anslutna specialister över hela landet gör vi nästan Sveriges alla salonger och mottagningar bokningsbara på ett ställe.

Bokadirekt ägs av Sprint Capital, VNV Global och management. Bokadirekt sysselsätter mer än 80 medarbetare med kontor i Stockholm, Uppsala, Kalmar och Luleå

  Kontakt

  Vi svarar på frågor från media, arrangerar intervjuer med koncernledningen och ansvarar för pressmeddelanden. Vi kan också hjälpa dig som är analytiker eller större investerare att komma i kontakt med rätt personer inom Investor Relations.

  Prenumerera

  Genom att kontakta Fortnox kommer dina personuppgifter behandlas enligt Fortnox Integritetsmeddelande

  Investerare

  Vårt syfte är att kontinuerligt informera kapitalmarknaden om Fortnox ställning, verksamhet och utveckling.