Pressmeddelande

Publicerad: 31 maj 2023

Fortnox möter morgondagens företagare på Järvaveckan

Johan Lundgren press
Av: Johan Lundgren press

När Järvaveckan 2023 idag går av stapeln är Fortnox på plats för att låta de fler än 35 000 deltagarna tävla om att vinna ett startklart aktiebolag. 

– Det är ett privilegium för Fortnox att delta i ett viktigt samhällsforum som Järvaveckan, där förutsättningarna för morgondagens Sverige diskuteras. Evenemanget präglas av ofantlig drivkraft, kreativitet men också av mångfald. Vi är övertygade om att det kommer att återspeglas i de tävlandes bidrag. Fler framgångsrika företag är avgörande för svensk ekonomi, säger Johan Lundgren, affärsområdeschef, Firman, på Fortnox.

På Järvaveckan kommer Fortnox att låta alla som bär på en företagsidé vara med och tävla om att vinna ett aktiebolag. Motprestationen handlar om att presentera sin bästa idé till ett nytt företag. Vinnaren tar hem ett startklart aktiebolag, 25 000 kronor i aktiekapital och Fortnox programvara kostnadsfritt i sex månader.

– Entreprenörskap är en viktig drivkraft för att skapa jobb och samhällsinkludering. Syftet med Järvaveckan handlar om att minska avståndet mellan folkvalda politiker och medborgare. Vi vill minska avståndet mellan medborgarna och företagandet, säger Mikaela Berglund, Operation Manager, Fortnox Lagerbolag.

Fortnox monter hittar ni på yta B0605 under Järvaveckans två första dagar, 31 maj till 1 juni.

Om lagerbolag

Ett lagerbolag är ett aktiebolag som bildas för att säljas vidare. Lagerbolaget är ett vilande företag, färdigt och registrerat med ett organisationsnummer som du sedan använder när du ska registrera bolaget för F-skatt, moms och eventuellt som arbetsgivare så att du kan börja skriva avtal och fakturera. Det enda som behöver göras är en namn- och ägarändring. Fortnox erbjuder lagerbolag till förmånliga villkor.

  Kontakt

  Vi svarar på frågor från media, arrangerar intervjuer med koncernledningen och ansvarar för pressmeddelanden. Vi kan också hjälpa dig som är analytiker eller större investerare att komma i kontakt med rätt personer inom Investor Relations.

  Prenumerera

  Genom att kontakta Fortnox kommer dina personuppgifter behandlas enligt Fortnox Integritetsmeddelande

  Investerare

  Vårt syfte är att kontinuerligt informera kapitalmarknaden om Fortnox ställning, verksamhet och utveckling.