Pressmeddelande|22 april 2015|Uppdaterad: 20 juli 2018

Fortnox lanserar ny tjänst för attest

Fortnox nya attesttjänst, som är integrerad med Fortnox Bokföring, hjälper användaren att få full kontroll på sina leverantörsfakturor och minimerar risken för felaktiga eller försenade utbetalningar och för att fakturor tappas bort på vägen.

Tjänsten erbjuder ett säkert och effektivt attestflöde som är lika enkelt att sätta upp som det är att använda - i datorn, surfplattan eller i mobilen.

Användaren kan skapa olika attestflöden och välja om de ska kopplas samman med automatik varje gång det kommer en faktura från en viss leverantör eller när en viss referens är angiven på fakturorna.

Med hjälp av notiser i programmet och via sms eller e-post får attestanterna påminnelser om att fakturan är på väg att förfalla, vilket minskar risken för att fakturor glöms bort och blir betalda för sent. Fakturorna kan enkelt attesteras direkt i exempelvis mobiltelefonen.

”Fortnox ska vara småföretagens bästa vän och den nya attesttjänsten är ett bra exempel på hur vi kan förenkla och effektivisera tillvaron för mindre företag. Vi vet att det finns ett stort intresse bland våra kunder för en attesttjänst som sparar både tid och pengar åt dem.” säger Sara Arildsson, VD på Fortnox AB.

Fortnox Leverantörsfakturaattest finns tillgänglig på www.fortnox.se och kostar 59 kronor/månad. Priset för extra licenser är 29 kronor/månad.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Sara Arildsson, VD Fortnox AB, 0470-78 50 00, sara.arildsson@fortnox.se

    Prenumerera

    Genom att kontakta Fortnox kommer dina personuppgifter behandlas enligt Fortnox Integritetsmeddelande

    Investerare

    Vårt syfte är att kontinuerligt informera kapitalmarknaden om Fortnox ställning, verksamhet och utveckling.