Pressmeddelande

Publicerad: 18 juni 2008|Senast uppdaterad: 20 juli 2018

KLART MED FORTNOX 1000:E BYRÅPARTNER

Fortnox tusende Byråpartner blev Lena Johansson på btr accounting and payroll services AB i Stockholm.:

- De senaste månaderna har vi utvärderat vilka fördelar vi skulle vinna genom att börja arbeta mer tillsammans med våra kunder via internet. Vi har exempelvis många kunder som vill sköta sin kundfakturering själva och lämna övrig administration till oss. För denna typ av kunder kände vi att det fanns behov av ett bättre samarbete än tidigare, säger Lena Johansson, VD på btr accounting and payroll services AB.

- När vi gjort en utvärdering av marknaden visade det sig att Fortnox har det bästa erbjudandet för oss och våra kunder. Med Fortnox internetbaserade program kan vi nu hjälpa våra kunder på ett mer effektivt och modernt sätt än tidigare.

Jens Collskog, försäljningschef på Fortnox säger:

- Vårt koncept Fortnox Byråpartner har under det senaste året verkligen slagit igenom på allvar bland både stora och små redovisnings- och revisionsbyråer i Sverige. Många av dagens företagare ställer som krav att kunna arbeta tillsammans med sin byrå via internet. Detta är en utveckling som alla tjänar på. Samarbetet blir effektivare för både byråer och deras kunder.

För mer information kontakta

Lena Johansson, VD btr accounting and payroll services AB, 0708-681485

Jens Collskog, Försäljningschef Fortnox AB, 0733-632300

Fortnox är Sveriges ledande leverantör av internetbaserade program för bland annat bokföring, fakturering, säljstöd och e-handel till mindre och medelstora företag samt föreningar. Fortnox program kan nås från vilken internetansluten dator som helst i världen. Fortnox är noterat på NGM Nordic MTF.

Kontakt

Vi svarar på frågor från media, arrangerar intervjuer med koncernledningen och ansvarar för pressmeddelanden. Vi kan också hjälpa dig som är analytiker eller större investerare att komma i kontakt med rätt personer inom Investor Relations.

Prenumerera

Genom att kontakta Fortnox kommer dina personuppgifter behandlas enligt Fortnox Integritetsmeddelande

Investerare

Vårt syfte är att kontinuerligt informera kapitalmarknaden om Fortnox ställning, verksamhet och utveckling.