Pressmeddelande

Publicerad: 24 november 2011|Senast uppdaterad: 20 juli 2018

Fortnox Sveriges snabbast växande

Technology Fast 50 är en årlig utmärkelse för Sveriges snabbast växande teknikföretag, med en omsättning över 7,5 miljoner kronor, som görs av revisionsbolaget Deloitte i samarbete med Svenska Riskkapitalföreningen. I rankingen över de snabbast växande teknikbolagen placerar sig Fortnox på nionde plats. Bland mjukvarubolag hamnar Fortnox på första plats.

”Vi är otroligt stolta över att vi är det snabbast växande bolaget i vår bransch. Vår starka tillväxt är ett bevis för att vår affärsidé med webbaserade affärssystem till attraktiva villkor är framgångsrik. Det har länge talats om ett skifte till webbaserade system och det är det vi ser nu. Efterfrågan på våra program är större än någonsin.”, säger Jens Collskog, VD för Fortnox.

Technology Fast 50 är den enda särskilda utmärkelsen för teknikföretag i Sverige och omfattar företag inom sektorerna IT, telekom, mjukvara, miljö- och bioteknik samt elektronik.

Hela undersökningen finns att läsa på www.deloitte.se

För ytterligare information vänligen kontakta:

Jens Collskog, VD på Fortnox AB

Tel: 0733-63 23 00

E-post: jens.collskog@fortnox.se

Kontakt

Vi svarar på frågor från media, arrangerar intervjuer med koncernledningen och ansvarar för pressmeddelanden. Vi kan också hjälpa dig som är analytiker eller större investerare att komma i kontakt med rätt personer inom Investor Relations.

Prenumerera

Genom att kontakta Fortnox kommer dina personuppgifter behandlas enligt Fortnox Integritetsmeddelande

Investerare

Vårt syfte är att kontinuerligt informera kapitalmarknaden om Fortnox ställning, verksamhet och utveckling.