Pressmeddelande|Regulatoriskt

Publicerad: 6 mars 2017|Senast uppdaterad: 20 juli 2018

Fortnox inleder samarbete med Företagarna

Fortnox, Sveriges ledande leverantör av webbaserade affärssystem, mindre företag, redovisningsbyråer och organisationer, har tecknat samarbetsavtal med Företagarna.

Samarbetet innebär att Fortnox nu blir leverantör till Företagarnas affärssystem för molnbaserade ekonomitjänster som kommer att erbjudas till alla Företagarnas medlemmar.

- Vi är mycket glada att Företagarna valt Fortnox som samarbetspartner och leverantör. Vi ser fram emot att vara med och bidra till att deras medlemmar kan ligga i digital framkant. Med Fortnox webbaserade affärssystem kan de frigöra tid och fokusera på att utveckla sin kärnverksamhet, säger Nils Carlsson, VD på Fortnox.

- Att ha tillgång till ett system som kan hantera företagets hela ekonomi är idag en hygienfaktor för framgångsrikt företagande. Det här samarbetet är en viktig pusselbit i Företagarnas nya erbjudande till medlemmarna. Under närmaste halvåret kommer fler digitala tjänster att lanseras, allt i syfte att modernisera och förenkla för Sveriges företagare, säger Günther Mårder, VD på Företagarna.

Företagarna företräder cirka 70 000 företagare inom olika branscher. Organisationen bidrar med nätverk, kunskap, en rad olika förmåner och erbjuder praktisk hjälp inom t.ex. juridisk rådgivning.

Lansering av samarbetet är planerat till våren 2017.

  Kontakt

  Vi svarar på frågor från media, arrangerar intervjuer med koncernledningen och ansvarar för pressmeddelanden. Vi kan också hjälpa dig som är analytiker eller större investerare att komma i kontakt med rätt personer inom Investor Relations.

  Prenumerera

  Genom att kontakta Fortnox kommer dina personuppgifter behandlas enligt Fortnox Integritetsmeddelande

  Investerare

  Vårt syfte är att kontinuerligt informera kapitalmarknaden om Fortnox ställning, verksamhet och utveckling.