Pressmeddelande|27 June 2016

Fortnox AB (publ) ingår samarbete med EY

Samarbetet innebär att EY kommer att erbjuda  små- och medelstora företag i Sverige Fortnox internetbaserade program för bland annat bokföring, fakturering, offert/order, attest och lön.

EY är ett av världens ledande företag inom revision, redovisning, skatt och affärsrådgivning med 220 000 medarbetare i 150 länder. I Sverige har EY mer än 2200 medarbetare vid 57 kontor.

”Vi är mycket glada och stolta över att EY har valt oss och våra lösningar för att utveckla och förbättra samarbetet med sina kunder”, säger Sara Arildsson, VD för Fortnox.

”Fortnox utgör ett viktigt komplement i vår systemportfölj för digitala tjänster. Vi vidareutvecklar kontinuerligt vårt erbjudande för att kunna tillhandahålla marknadens bästa tjänster och teknisk funktionalitet som underlättar vardagen för våra kunder”, säger Stefan Engdahl, chef för Local Regions, EY Sverige.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Sara Arildsson, VD Fortnox, 070-86 330 39, sara.arildsson@fortnox.se

Stefan Engdahl, ansvarig för Local Regions, EY Sverige, 036-30 10 00, stefan.engdahl@se.ey.com

  Presskontakt

  Vi svarar på frågor från media, arrangerar intervjuer med koncernledningen och ansvarar för pressmeddelanden. Vi kan också hjälpa dig som är analytiker eller större investerare att komma i kontakt med rätt personer inom Investor Relations.

  Prenumerera

  By contacting Fortnox, your personal information will be processed in accordance with Fortnox's Privacy Notice

  Investerare

  Vårt syfte är att kontinuerligt informera kapitalmarknaden om Fortnox ställning, verksamhet och utveckling.