Pressmeddelande

Publicerad: 5 november 2015|Senast uppdaterad: 20 juli 2018

Fortnox utsett till ett av Sveriges Superföretag

Sveriges Superföretag har kallats för Sveriges tuffaste tävling för företag. För att bli ett Superföretag måste företagen ha levererat på topp inom samtliga grenar som tillväxt, vinst, avkastning och finansiering under fyra år.

Utmärkelsen delas årligen ut av tidningen Veckans Affärer i samarbete med informations- och analysföretaget Bisnode. I år kvalificerar sig endast 496 företag som Superföretag. Det motsvarar någon tiondels promille av alla svenska företag.

Utmärkande för Superföretagen är att de växer snabbare, är lönsammare, har starkare balansräkning och är effektivare i hushållning med resurserna jämfört med andra företag.

Sveriges Superföretag är den andra utmärkelsen på kort tid för Fortnox. I oktober utsågs Fortnox av Dagens Industri till ett av Sveriges Gasellföretag. Det är tredje året i rad som Fortnox placerar sig bland Sveriges snabbast växande företag.

”Vi är mycket glada över att både utses till Superföretag och Gasellföretag. Fortnox mål är en årlig genomsnittlig tillväxt på 25 procent och en rörelsemarginal på minst 20 procent. Utmärkelserna är en bekräftelse på att vi är på rätt väg”, säger Sara Arildsson, VD för Fortnox.

Listan med Sveriges Superföretag 20015:

http://www.va.se/nyheter/2015/11/04/hela-listan-sveriges-496-superforetag-2015/

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Sara Arildsson, VD Fortnox AB, 0708 63 3039, sara.arildsson@fortnox.se

  Kontakt

  Vi svarar på frågor från media, arrangerar intervjuer med koncernledningen och ansvarar för pressmeddelanden. Vi kan också hjälpa dig som är analytiker eller större investerare att komma i kontakt med rätt personer inom Investor Relations.

  Prenumerera

  Genom att kontakta Fortnox kommer dina personuppgifter behandlas enligt Fortnox Integritetsmeddelande

  Investerare

  Vårt syfte är att kontinuerligt informera kapitalmarknaden om Fortnox ställning, verksamhet och utveckling.