Pressmeddelande

Publicerad: 29 mars 2012|Senast uppdaterad: 20 juli 2018

Moretime väljer Fortnox som partner i sin webbsatsning

När Moretime nu väljer att erbjuda sina kunder ett internetbaserat samarbete har man valt att göra det med hjälp av Fortnox program.

Carsten Harbo, operativ chef på Moretime kommenterar samarbetet med Fortnox

- Vi provkör sedan ett tag Fortnox program tillsammans med några av våra kunder. Vi är mycket nöjda med det resultat vi får i form av effektivare samarbete, större flexibilitet i hur vi fördelar arbetet och den obegränsade tillgängligheten till program och information för både oss och våra kunder. Vi kommer nu successivt att erbjuda alltfler av våra kunder ett samarbete i Fortnox program. Vi tror dessutom att vi kan attrahera nya kunder genom ett modernt och effektivt samarbete där varje kund kan bli delaktig i sin egen administration efter eget önskemål. Det var framförallt Fortnox lättanvända program och djupa funktionalitet som gjorde att valet föll på dem.

Jens Collskog, VD på Fortnox kommenterar avtalet med Moretime:

- Vi ser vårt nya samarbete med Moretime som ytterligare ett bevis på att vår offensiva satsning på omfattande utveckling av nya och smarta funktioner i våra program uppskattas av alltfler. Vi är mycket stolta över att Moretime valt Fortnox som partner för sin satsning på internetbaserade samarbeten med sina kunder. Detta är ytterligare ett tecken som visar på att teknikskiftet mot internetbaserade lösningar pågår med full kraft.

För mer information kontakta

Carsten Harbo, operativ chef på Moretime, 08-4626725

Jens Collskog, VD på Fortnox AB, 0733-632300

Fortnox är Sveriges ledande leverantör av internetbaserade program för bland annat bokföring, fakturering, orderhantering, löneadministration, säljstöd och e-handel till mindre och medelstora företag samt föreningar. Fortnox program kan nås från vilken internetansluten dator som helst i världen. Fortnox är listad på NGM Nordic MTF.

Kontakt

Vi svarar på frågor från media, arrangerar intervjuer med koncernledningen och ansvarar för pressmeddelanden. Vi kan också hjälpa dig som är analytiker eller större investerare att komma i kontakt med rätt personer inom Investor Relations.

Prenumerera

Genom att kontakta Fortnox kommer dina personuppgifter behandlas enligt Fortnox Integritetsmeddelande

Investerare

Vårt syfte är att kontinuerligt informera kapitalmarknaden om Fortnox ställning, verksamhet och utveckling.