Pressmeddelande

Publicerad: 4 februari 2011|Senast uppdaterad: 20 juli 2018

VÄXJÖ INNEBANDYARENA BLIR FORTNOX ARENA!

Växjö innebandyarena AB och Fortnox AB har slutit ett avtal som innebär att arenan kommer bära namnet Fortnox Arena under avtalstiden, som löper till slutet av 2016.

Magnus Hermansson, platschef på Fortnox Arena säger:

- Vi är väldigt glada över att få Fortnox som partner, då mycket i deras företag liknar innebandyn. De, liksom vi, har en ung, smart och modern produkt som bara ökar och ökar i popularitet. Genom att få namnet Fortnox Arena, så har vi ett av Sveriges bästa varumärken att arbeta med.

Johan Claesson, marknadskoordinator på Fortnox:

- Innebandy som idrott har mycket gemensamt med Fortnox som företag. Vi är båda relativt unga, moderna och snabbväxande uppstickare med mycket teknisk finess och högt tempo. Därför känns det rätt för oss att det är just en innebandyarena som vi sätter vårt namn på.

Jens Collskog, VD på Fortnox AB, kommenterar samarbetet kring Fortnox Arena:

- När Fortnox nu blivit ett stabilt och lönsamt företag känns det naturligt att bidra till svensk idrott i allmänhet och ungdomsidrotten i synnerhet. Vi hoppas naturligtvis också att vi med Fortnox Arena kan sprida och stärka vårt varumärke, inte minst i föreningsvärlden.

För mer information, kontakta

Magnus Hermansson, platschef på Fortnox Arena, på telefon 0760-163091

Johan Claesson, marknadskoordinator på Fortnox AB, 0735-464680

Jens Collskog, VD på Fortnox AB, på telefon 0733-632300

FORTNOX I KORTHET

Med 55 000 användare är Fortnox Sveriges ledande leverantör av internetbaserade affärssystem för mindre företag. Fortnox erbjuder ett komplett utbud av internetbaserade program, för bl a bokföring, fakturering, order, arkivering, CRM säljstöd, lön, tidredovisning, webbshop och anläggningsregister. Det innebär att användarna kan komma åt programmen från vilken internetansluten dator som helst. Flera användare kan vara inloggade samtidigt och arbeta på olika platser med olika språk. De slipper besväret med installation, uppdateringar och att ta backup. Kunderna abonnerar på programmen och betalar en månatlig avgift per användare och programmodul.

Fortnox startades 2001 och har huvudkontor i Växjö. Aktien är upptagen till handel på NGM Nordic MTF.

Kontakt

Vi svarar på frågor från media, arrangerar intervjuer med koncernledningen och ansvarar för pressmeddelanden. Vi kan också hjälpa dig som är analytiker eller större investerare att komma i kontakt med rätt personer inom Investor Relations.

Prenumerera

Genom att kontakta Fortnox kommer dina personuppgifter behandlas enligt Fortnox Integritetsmeddelande

Investerare

Vårt syfte är att kontinuerligt informera kapitalmarknaden om Fortnox ställning, verksamhet och utveckling.