Pressmeddelande

Publicerad: 12 november 2012|Senast uppdaterad: 20 juli 2018

Fortnox ett av Sveriges snabbast växande mjukvaruföretag

Programföretaget Fortnox är Sveriges sjätte snabbast växande mjukvaruföretag enligt undersökningen Deloitte Sweden Technology Fast 50. Fortnox som förra året tog hem första platsen i kategorin mjukvaruföretag har under de senaste fem åren haft en tillväxt på totalt 1 071 procent.

Undersökningen Deloitte Sweden Technology Fast 50 visar att Fortnox i år är det allra snabbast växande företaget inom just affärssystem i molnet och det sjätte snabbast växande företaget i kategorin mjukvaruföretag.

”Vi är mycket glada att vi hamnar så högt även i år. Självklart är det svårt att toppa förra årets placering eftersom rankingen baseras på procentuell ökning. Vi ser årets placering som en stor bedrift att vi faktiskt fortsätter att växa trots många år av stark tillväxt”, säger Jens Collskog, VD på Fortnox AB.

Sweden Technology Fast 50 är den enda utmärkelsen som riktar sig specifikt till teknologiföretag i Sverige. Rankingen inkluderar såväl publika som privata bolag och omfattar all typ av teknik, från internet, datorutrustning och media till bioteknik. I rankingen placerar sig Fortnox totalt på en 18:e plats av samtliga teknologiföretag i undersökningen.

Hela undersökningen finns att läsa på deloitte.se

Kontakt

Vi svarar på frågor från media, arrangerar intervjuer med koncernledningen och ansvarar för pressmeddelanden. Vi kan också hjälpa dig som är analytiker eller större investerare att komma i kontakt med rätt personer inom Investor Relations.

Prenumerera

Genom att kontakta Fortnox kommer dina personuppgifter behandlas enligt Fortnox Integritetsmeddelande

Investerare

Vårt syfte är att kontinuerligt informera kapitalmarknaden om Fortnox ställning, verksamhet och utveckling.