Pressmeddelande|Regulatoriskt

Publicerad: 20 juni 2017|Senast uppdaterad: 20 juli 2018

Fortnox tecknar avtal med Handelsbanken

NilsCarlsson
Av: NilsCarlsson

Fortnox har tecknat ett avtal med Handelsbanken som innebär att Fortnox blir leverantör av molnbaserad bokföring, fakturering och löneadministration till Handelsbankens företagskunder i Sverige.

- Fortnox och Handelsbanken har skapat en plattform för företagskunder där de kan hantera all sin ekonomi och administration under ett tak. Vi ser fram emot att bidra till att ge Handelsbankens kunder ett enkelt sätt att arbeta digitalt som gör att de kan frigöra tid och fokusera på sin kärnverksamhet, säger Nils Carlsson, vd på Fortnox.

Med start i slutet av 2017 får Handelsbankens företagskunder möjlighet att använda Fortnox molnbaserade lösningar till exempel bokföring, löneadministration och fakturering direkt i Handelsbankens internet- och mobilbank. Det gör det möjligt för företagskunder att använda automatiserade funktioner och på så sätt sköta sitt företag på ett smidigare och effektivare sätt.

  Kontakt

  Vi svarar på frågor från media, arrangerar intervjuer med koncernledningen och ansvarar för pressmeddelanden. Vi kan också hjälpa dig som är analytiker eller större investerare att komma i kontakt med rätt personer inom Investor Relations.

  Prenumerera

  Genom att kontakta Fortnox kommer dina personuppgifter behandlas enligt Fortnox Integritetsmeddelande

  Investerare

  Vårt syfte är att kontinuerligt informera kapitalmarknaden om Fortnox ställning, verksamhet och utveckling.