Pressmeddelande

Publicerad: 24 augusti 2009|Senast uppdaterad: 20 juli 2018

DELOITTE TECKNAR AVTAL MED FORTNOX KRING INTERNETBASERADE AFFÄRSSYSTEM

Avtalet innebär att Deloitte, som har 1 100 medarbetare på mer än 30 orter i Sverige, kommer att erbjuda mindre och medelstora företag bland deras kunder, att använda Fortnox program för redovisning, fakturering, order och arkivering mm. Deloitte har sammanlagt 165 000 specialister i mer än 140 länder.

Lars Leonardsson, IT-chef på Deloitte, ser stora möjligheter i samarbetet med Fortnox:

- Med Fortnox Internetbaserade program som bas kommer vi att kunna erbjuda våra kunder bland mindre och medelstora företag nya värdeskapande möjligheter. Vi får möjlighet att dela information på ett effektivare sätt och våra kunder får en ännu bättre överblick över sin ekonomi. Dessutom slipper både vi och kunderna bekymra oss om installationer, uppgraderingar och säkerhetskopiering.

Jens Collskog, försäljningschef på Fortnox kommenterar avtalet med Deloitte:

- Att vi får vara med i Deloittes satsning på att skapa ett bättre och mer integrerat samarbete med sina kunder är mycket hedrande. Med våra program som verktyg i samarbetet blir resultatet bland annat ökad effektivitet och bättre kommunikation.

Jan Älmeby, VD på Fortnox säger:

- Vi är naturligtvis mycket glada att Deloitte valt att använda Fortnox program för att ytterligare förbättra samarbetet med kunderna. Samtidigt får vi ännu ett bevis på att tekniken vi valt (Cloud Computing, Software as a Service, internetbaserat – kärt barn har många namn) är det enda rätta nu och i framtiden.

För mer information kontakta

Lars Leonardsson, IT-chef, Deloitte, 0733-976142

Jens Collskog, Försäljningschef Fortnox AB, 0733-632300

Jan Älmeby, VD Fortnox AB, 0708-373255

Fortnox är Sveriges ledande leverantör av internetbaserade program för bland annat bokföring, fakturering, orderhantering, säljstöd och e-handel till mindre och medelstora företag samt föreningar. Fortnox program kan nås från vilken internetansluten dator som helst i världen. Fortnox är noterat på NGM Nordic MTF.

Kontakt

Vi svarar på frågor från media, arrangerar intervjuer med koncernledningen och ansvarar för pressmeddelanden. Vi kan också hjälpa dig som är analytiker eller större investerare att komma i kontakt med rätt personer inom Investor Relations.

Prenumerera

Genom att kontakta Fortnox kommer dina personuppgifter behandlas enligt Fortnox Integritetsmeddelande

Investerare

Vårt syfte är att kontinuerligt informera kapitalmarknaden om Fortnox ställning, verksamhet och utveckling.