Pressmeddelande|2 december 2016|Uppdaterad: 20 juli 2018

Fortnox lanserar nytt löneprogram

”Fortnox Lön har utvecklats kontinuerligt under många år, men nu tar vi ett större steg och lanserar en starkt utvecklad version med helt nya funktioner för kunder som vill kunna optimera det digitala flödet ytterligare”, säger Nils Carlsson, VD på Fortnox.

Grunden i Fortnox Lön Plus är den samma som i Fortnox Lön, där företagaren har fullgod kontroll på sin lönehantering, när det gäller allt från lönespecifikationer och arbetsgivardeklarationer till kontrolluppgifter. Men i Fortnox Lön Plus finns dessutom exempelvis import och export av löneartstabeller, statistikrapportering till SCB och Svenskt Näringsliv samt guider för utläggshantering. Fler funktioner kommer att tillkomma framöver.

Fortnox Lön Plus har utvecklats som en följd av ökade behov och krav från kunderna.

”Många kommer säkerligen fortsatt att föredra Fortnox Lön, men vi vill öka valfriheten för våra kunder och göra systemet mer flexibelt för dem som behöver en lösning att växa med. Fortnox Lön Plus svarar mycket väl upp mot de kraven och är lättarbetat och effektivt även när behov av ny funktionalitet ökar”, säger Nils Carlsson.

Precis som för Fortnox Lön erbjuds komplett trygghet i Fortnox Lön Plus, såsom öppet köp i 30 dagar, fri support och säkerhet i molnet.

För ytterligare information, kontakta:

Nils Carlsson, VD

Tel. 076-644 77 00, nils.carlsson@fortnox.se

    Prenumerera

    Genom att kontakta Fortnox kommer dina personuppgifter behandlas enligt Fortnox Integritetsmeddelande

    Investerare

    Vårt syfte är att kontinuerligt informera kapitalmarknaden om Fortnox ställning, verksamhet och utveckling.