Pressmeddelande|Regulatoriskt

Publicerad: 3 maj 2017|Senast uppdaterad: 20 juli 2018

Fortnox söker pilotkunder till lagerprogram

Lager Fortnox
Av: Lager Fortnox

Fortnox kommer i höst att lansera ett program för lagerhantering och söker nu pilotkunder för att testa programmet. Testperioden är väsentlig för utvecklingsarbetet och en del i Fortnox agila arbetssätt där kundernas önskemål tas in i ett tidigt skede. Interaktionen med kunderna är viktig för att säkerställa funktionalitet och användarvänlighet.

Fortnox Lager kommer att innebära ökad effektivitet för många kunder som använder sig av order- och fakturaflödet, och öppnar för möjligheten att hantera hela sin verksamhet under ett tak.

- Vi kan med stor glädje berätta att Fortnox kommer att lansera ett eget lagerprogram. Att kunna erbjuda det som en del av vårt utbud innebär att vi kan ge alla våra kunder som behöver någon form av lagerhantering en riktigt bra och integrerad helhetslösning. Vi vet att detta är något som efterfrågats länge, säger Nils Carlsson, VD på Fortnox.

- För oss är det viktigt att ta del av våra kunders önskemål under arbetets gång. Vi utvecklar våra program med agila metoder, och att få input från våra kunder är en viktig del i utvecklingsprocessen för att kunna leverera en så bra slutprodukt som möjligt, säger Olof Hiller, Produktägare för Fortnox Lager.

Fortnox Lager planeras att lanseras i en basversion efter sommaren med funktionalitet som täcker de flesta behoven för mindre företag.

  Kontakt

  Vi svarar på frågor från media, arrangerar intervjuer med koncernledningen och ansvarar för pressmeddelanden. Vi kan också hjälpa dig som är analytiker eller större investerare att komma i kontakt med rätt personer inom Investor Relations.

  Prenumerera

  Genom att kontakta Fortnox kommer dina personuppgifter behandlas enligt Fortnox Integritetsmeddelande

  Investerare

  Vårt syfte är att kontinuerligt informera kapitalmarknaden om Fortnox ställning, verksamhet och utveckling.