Utbildning

Fortnox Fakturering - Husarbete ROT/RUT

Den här webbutbildningen hjälper dig att komma igång med Fortnox Fakturaservice.

200 kr
Priset är exklusive moms

Visa alla utbildningstillfällen

För vem?

När du gått utbildningen ska du kunna starta upp och börja skicka fakturor via Fortnox Fakturaservice.

Kunskaper och erfarenhet

Inga

Innehåll

Vi visar hur du skapar fakturor och skickar dem med hjälp av Fortnox Fakturaservice. Tjänsten tar hand om distribution av fakturan, eventuell påminnelse, inkassokrav och vidare hantering av Kronofogden. Vi visar även hur inbetalningen registreras automatiskt via Fortnox Fakturaservice och hur du kan följa status på en faktura eller pausa ett uppdrag. Fakturaservice är du klar med fakturan direkt när du skickar den till din kund.

Mål

När du gått utbildningen ska du kunna hantera funktionen Husarbete i Fortnox Fakturering.

Bra att veta

När du bokat din plats på webbutbildningen skickas en bekräftelse till angiven e-postadress med information om hur du ansluter dig till utbildningen. Observera att anmälan är bindande. Du följer genomgången direkt på din egen dator. För bästa kvalitet av utbildningen rekommenderar vi att ni är anslutna till en fast internetuppkoppling samt använder en enhet med uppdaterad webbläsare (gärna Google Chrome, Firefox eller Safari). Anslut ljudet via er dator för bästa ljudkvalité. Under utbildningen finns det möjlighet att ställa frågor till läraren.

Frågor?

Har du några frågor om utbildningen är du välkommen att kontakta oss antingen via telefon 0470-78 50 00 eller via e-post sales@fortnox.se

Utbildningstillfällen

Datum Tid Pris