Pressmeddelande

Publicerad: 15 november 2022

Fortnox blir Karriärföretag för tredje året i rad

Johan Lundgren press
Av: Johan Lundgren press

Fortnox får utmärkelsen Karriärföretag 2023 - för tredje året i rad. I motiveringen lyfts Fortnox unika arbetsgivarvarumärke, talangsatsningar som Fortnox Academy och ett inspirerande kommunikationsarbete.

- Medarbetarna är Fortnox viktigaste tillgång på vår resa mot visionen att skapa ett samhälle format av framgångsrika företag. Vi växer så det knakar och rekryterar ständigt nya talanger. Att tilldelas utmärkelsen för tredje året i rad är ett resultat av det gedigna och långsiktiga arbete vi gör för våra medarbetare. Tillsammans skapar vi en attraktiv, välmående och engagerande arbetsplats, säger Johan Lundgren, affärsområdeschef Firman och COO.

Karriärföretag listar varje år de 100 främsta arbetsgivarna i Sverige. En gedigen urvalsprocess och ett juryarbete ligger bakom listan som fokuserar på karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga talanger i början av sin karriär.

– Vi växer snabbt och det är med nya kompetenta medarbetare vi kan bli större, bättre och låta fler bidra till vår vision. Medarbetarna är förutsättningen för vår tillväxt, som i sin tur skapar möjligheter för hundratusentals svenska företag. Fortnox innovationsinriktade företagskultur, ett mindset där vi omfamnar förändring och tydliga utvecklings- och karriärmöjligheter är vinnande koncept, avslutar Johan Lundgren.

Du kan läsa mer om utmärkelsen, Karriärföretag och hitta alla de övriga 99 företagen och organisationerna på listan på Karriärföretag eller läs mer om att jobba på Fortnox.

Nedan följer motiveringen i sin helhet.

Fortnox är en mycket modern arbetsgivare som har ett unikt employer brand. Det finns en

stark känsla för det kommunikativa och de förmedlar sitt budskap på bästa sätt. Riktigt

imponerande och det bidrar helt klart till deras attraktivitet som arbetsgivare. Med en rad

olika aktiviteter, som exempelvis Fortnox Academy, lockar de till sig Sveriges talanger.

Hos Fortnox händer det mycket och allt är möjligt för den som vill.”

För ytterligare information, kontakta:

Johan Lundgren, Affärsområdeschef Firman och COO, johan.lundgren@fortnox.se , 070-7963935.

  Kontakt

  Vi svarar på frågor från media, arrangerar intervjuer med koncernledningen och ansvarar för pressmeddelanden. Vi kan också hjälpa dig som är analytiker eller större investerare att komma i kontakt med rätt personer inom Investor Relations.

  Prenumerera

  Genom att kontakta Fortnox kommer dina personuppgifter behandlas enligt Fortnox Integritetsmeddelande

  Investerare

  Vårt syfte är att kontinuerligt informera kapitalmarknaden om Fortnox ställning, verksamhet och utveckling.