För dig som redovisningskonsult

Upptäck det digitala arbetssättet

Samla allt som rör samarbetet med dina kunder på ett ställe - helt digitalt. Med Fortnox Byråpartner som samarbetsplattform jobbar du närmare dina kunder och får stenkoll på allt som behöver göras.

Allt under ett inlogg

Du får tillgång till produkterna Bokföring, Fakturering, Lön, Offert & Order och Anläggningsregister för obegränsat antal klienter. Du når smidigt dina klienter via Digital byrå och behöver bara hantera ett inlogg.

Utbildning ingår!

För att du ska få så bra start som möjligt i Fortnox erbjuder vi nu utbildningen Ny i Fortnox kostnadsfritt (ordinarie pris 995 kr) när du beställer Fortnox Byråpartner. Efter att du har beställt får du din unika kod och länk för att boka in dig på ett tillfälle som passar dig.

Detta är Fortnox Byråpartner

Med Fortnox Byråpartner får du tillgång till verktyget Digital byrå, där du får överblick över alla löpande uppdrag och full koll på vad som behöver göras. Smarta funktioner som en prioriterad att-göra-lista, automatiska notiser och påminnelser effektiviserar allt som har med kundernas löpande ekonomi att göra.


Full kontroll

I Digital byrå lägger du upp och hanterar dina klienter och uppdrag. Här får du full koll och överblick över vad som behöver göras.

Allt samlat

Via Digital byrå når du programmen Bokföring, Fakturering, Lön, Offert & Order och Anläggningsregister för varje klient. Allt under ett inlogg.

Uppdragsavtal

Nyhet! Upprätta uppdragsavtal med dina kunder, omförhandla och justera innehållet och skicka iväg för digital signering direkt i Digital byrå.

Bokföring

Smart bokföring som ger dig kontroll

Med Fortnox Bokföring kan du enkelt registrera verifikationer och leverantörsfakturor direkt i programmet. En mängd smarta funktioner underlättar arbetet med dina kunder, oavsett storlek på verksamhet eller mängden transaktioner.

Fakturering

Ta betalt var och när du vill

I Fortnox Fakturering är det enkelt att skapa och skicka fakturor via post, e-post eller som e-faktura. Du får en tydlig bild över vilka fakturor som är betalda och vilka som inte är det. Inbetalningar kan registreras automatiskt via fil från banken.

Lön

Komplett och enkel lönehantering

Fortnox Lön gör det enkelt att sköta dina kunders löneadministration, med allt från lönebesked och arbetsgivardeklarationer på individnivå till statistikrapportering.

Offert & Order

Offertprogram och orderprogram i ett

Med Fortnox Offert & Order skapar du enkelt offerter, orderbekräftelser och följesedlar som är kopplade till varandra, och som även kan kopplas till faktureringen.

Anläggningsregister

Helt digitalt anläggningsregister

Fortnox Anläggningsregister är designat för att snabbt ge en överblick över dina kunders tillgångar, inventarier, garantisedlar och avskrivningar via ett tydligt och enkelt register. Dessutom överförs avskrivningarna automatiskt till bokföringen.

Kom igång med det digitala arbetssättet

Byråpartner
  • Allt för byrån samlat på ett ställe

  • Ett inlogg till alla klienter

  • Hantera obegränsat antal klienter

  • Utbildningen Ny i Fortnox ingår

Full koll på dina klienter och aktiviteter.

Från
299
kr/mån
Beställ
Vill du veta mer?

Boka en demo

Få en personlig demo av Fortnox Byråpartner, helt gratis. Vi guidar dig utifrån dina unika förutsättningar och behov.

Samarbeta med dina kunder
Samarbeta med dina kunder

Använd Fortnox och samarbeta smidigt med dina kunder. Du kan anpassa varje samarbete beroende på vad kunden själv ska göra, t ex fakturera eller attestera. För de vanligaste typerna av samarbeten har vi satt ihop färdiga paket.

Ta byrån till nästa nivå
Ta byrån till nästa nivå

Växla upp och skapa nya affärsmöjligheter med Fortnox kompletta verktygslåda. Expertråd, utbildningar och datadrivna insikter ned på kundnivå hjälper dig att utveckla affären och ta byrån till nästa nivå.

Allt för byrån

En plattform att växa i

Vi har samlat allt som gör att företag och redovisningsbyråer kan bli framgångsrika tillsammans. Från löpande bokföring, avstämning och månadsbrev till årsredovisning, bokslut och skatt. Dessutom finns ett helt ekosystem av integrationer som går att koppla på.

Nyhet!
Fortnox Koncern

Fortnox Koncern är helhetslösningen för koncerner som både förenklar och automatiserar arbetet.

Hela räkenskapsåret på ett ställe

Fortnox Bokslut & Skatt gör jobbet med period- och årsavslut mycket smidigare, samtidigt som det ger dig mer kontroll över hela processen.

Produkter för alla behov

I Fortnox finns oändliga möjligheter i en och samma plattform. Upptäck vårt heltäckande utbud med allt från smidiga finansieringstjänster till lagerprogram.

Smarta integrationer som sparar tid

Skräddarsy ditt Fortnox med funktionerna som just din byrå behöver. Med integrerade system får du en helhet där alla delar samarbetar med varandra.

Få svar på alla dina frågor

Är du nyfiken på hur Fortnox kan hjälpa dig att samarbeta effektivare och skapa nya affärer? Kanske jobbar du redan med ett annat system och vill veta vad det skulle innebära att byta till Fortnox? Hör av dig så svarar vi på alla dina frågor.

Genom att kontakta Fortnox kommer dina personuppgifter behandlas enligt Fortnox Integritetsmeddelande