Finansiell information

Delårsrapporter

Fortnox har varit noterat på Nasdaq Stockholm sedan april 2022. Innan dess var bolaget, sedan 2007, noterat på NGM Nordic SME.

Nedan har vi samlat allt material som publiceras i samband med en kvartalsrapport. Ni hittar såväl det allra senaste som vårt arkiv med tidigare publicerat material.

Delårsrapport Q4

2023-02-16

"Vi avslutade 2022 med att ha nått flera milstolpar, bland annat att det nu skickas mer än 1 faktura per sekund, dygnet runt, genom Fortnox, säger Tommy Eklund"
Custom Icon
Antal Kunder
+14 k
(+15)
Custom Icon
ARPC
+10 SEK
(+10)
Custom Icon
Tillväxt
34 %
(42)
+
Custom Icon
Rörelsemarginal
35 %
(31)
=
Custom Icon
Rule of Fortnox
69 %
(73)
Webbsändning

Tommy Eklund, vd Fortnox, presenterar resultatet för det fjärde kvartalet 2022. Sändningen visades 16 februari 2023 klockan 11.00.

Sändningen är på engelska
Stream held in English

Q3

Delårsrapport för Q3 publicerad 2022- 10-26

Ökad organisk tillväxt och värdefulla produkt
"Jag är stolt över dessa produktnyheter och över hur vi presterat det senaste kvartalet. Därför vill jag rikta ett tack till våra fantastiska medarbetare som dagligen strävar efter att göra våra kunder mer framgångsrika, säger Tommy Eklund."
Q2

Delårsrapport för Q2 publicerad 2022- 08-19

Fortsatt ökad organisk tillväxt för Fortnox
- Jag är glad över att vi kan göra så mycket för landets företagare. Allt fler entreprenörer väljer Fortnox och det är ett tydligt kvitto på att vi levererar konkret kundnytta, säger Tommy Eklund, vd Fortnox.
Q1

Delårsrapport för Q1 publicerad 2022- 04-28

Starkt kvartal inleder 2022
- Det är glädjande att vi inleder med ett starkt första kvartal under 2022. Vi har släppt flera produktnyheter som på riktigt gör skillnad för Sveriges företag. Den riktiga kundnyttan visar sig på flera sätt, säger Tommy Eklund, vd Fortnox.

Tidigare års delårsrapporter

Nyheter
Prenumerera på nyheter från Fortnox

Genom att kontakta Fortnox kommer dina personuppgifter behandlas enligt Fortnox Integritetsmeddelande

Presskontakt
Vill du nå vår pressansvarige rörande vår externa kommunikation?

Vi svarar på frågor från media, arrangerar intervjuer med koncernledningen och ansvarar för pressmeddelanden. Vi kan också hjälpa dig som är analytiker eller större investerare att komma i kontakt med rätt personer inom Investor Relations.

Karriär på Fortnox
Var med och revolutionera en hel bransch

Vi tror på ett samhälle format av framgångsrika företag där entreprenörskap och samhällsnytta går hand i hand. Att vara en del av Fortnox är att vara en del av en ständig förändring - en förändring där du själv bestämmer hur långt du vill nå. Vårt största fokus är att ge dig rätt förutsättningar att få leva din passion tillsammans med oss.