Finansiell information

Delårsrapporter

Fortnox har varit noterat på Nasdaq Stockholm sedan april 2022. Innan dess var bolaget, sedan 2007, noterat på NGM Nordic SME.

Nedan har vi samlat allt material som publiceras i samband med en kvartalsrapport. Ni hittar såväl det allra senaste som vårt arkiv med tidigare publicerat material.

Q3 - komplett dokumentation samt höjdpunkter

2022-10-26

Ökad organisk tillväxt och värdefulla produkt
"Jag är stolt över dessa produktnyheter och över hur vi presterat det senaste kvartalet. Därför vill jag rikta ett tack till våra fantastiska medarbetare som dagligen strävar efter att göra våra kunder mer framgångsrika, säger Tommy Eklund."
Custom Icon
Antal Kunder
466 K
Custom Icon
ARPC
223 SEK
Custom Icon
Tillväxt
40 %
+
Custom Icon
Rörelsemarginal
44 %
=
Custom Icon
Rule of Fortnox
84 %
Investor Forum

Tommy Eklund, vd Fortnox, presenterar resultatet för det tredje kvartalet 2022. Sändes: 26 oktober 2022 klockan 11.00.

Sändningen hölls på engelska
Stream held in English

Se sändningen
Q2

Delårsrapport för Q2 publicerad 2022- 08-19

Fortsatt ökad organisk tillväxt för Fortnox
- Jag är glad över att vi kan göra så mycket för landets företagare. Allt fler entreprenörer väljer Fortnox och det är ett tydligt kvitto på att vi levererar konkret kundnytta, säger Tommy Eklund, vd Fortnox.
Q1

Delårsrapport för Q1 publicerad 2022- 04-28

Starkt kvartal inleder 2022
- Det är glädjande att vi inleder med ett starkt första kvartal under 2022. Vi har släppt flera produktnyheter som på riktigt gör skillnad för Sveriges företag. Den riktiga kundnyttan visar sig på flera sätt, säger Tommy Eklund, vd Fortnox.

Tidigare års delårsrapporter

Nyheter
Prenumerera på nyheter från Fortnox

By contacting Fortnox, your personal information will be processed in accordance with Fortnox's Privacy Notice

Presskontakt
Vill du nå vår pressansvarige rörande vår externa kommunikation?

Vi svarar på frågor från media, arrangerar intervjuer med koncernledningen och ansvarar för pressmeddelanden. Vi kan också hjälpa dig som är analytiker eller större investerare att komma i kontakt med rätt personer inom Investor Relations.

Karriär på Fortnox
Var med och revolutionera en hel bransch

Vi tror på ett samhälle format av framgångsrika företag där entreprenörskap och samhällsnytta går hand i hand. Att vara en del av Fortnox är att vara en del av en ständig förändring - en förändring där du själv bestämmer hur långt du vill nå. Vårt största fokus är att ge dig rätt förutsättningar att få leva din passion tillsammans med oss.