23 maj 2024

kapitalmarknadsdag - business update

Bakom Fortnox dörrar skapas koden som formar Företagssverige. Har du också väntat på att få kika in? Nu öppnar vi upp och välkomnar dig till årets viktigaste event.

Fortnox bjuder in till en kapitalmarknadsdag med fokus: Business Update. Dagen riktar sig främst till institutionella investerare, analytiker och finansiell media.
Välkommen den 23 maj till Fortnox huvudkontor, Bollgatan 3B i Växjö.

Kort om dagen

Få en guidad rundtur på Fortnox unika huvudkontor, träffa medarbetare, kunder och samarbetspartner. Du får möta koncernledning och produktchefer, se demos av kraftfulla produkter från alla produktområden och ta del av Fortnox banbrytande tekniska utveckling. Efteråt är du välkommen att delta på en middag i småländsk anda på Michelinmärkta PM & Vänner.

23 maj
Agenda
23 maj
Agenda

12:00 - 14:00 Dörrarna öppnas. Välkommen att starta dagen med lunch och guidad rundvandring på huvudkontoret. Valfritt

14:00 - 14:30 Registrering och fika

14:30 - 17:30 Presentation av Tommy Eklund med fokus på affärsplanen. Inblick från olika fokusområden och avslutande Q&A. 

17:30 - 19:00 Ta del av produktdemos från alla produktområden. Mingel med kunder, samarbetspartners och koncernledning.

19:30 - 22:00 Middag, PM & Vänner

Antal platser är begränsat. Föranmälan krävs.

Business update

Presentationen kommer att fokusera på var Fortnox befinner sig i affärsplanen, på väg mot 2025. På plats i Småland får du nu ta del av Fortnox framgångar och dessutom träffa några av Fortnox spännande kunder och samarbetspartners. 

Antalet platser är begränsat. Din anmälan bekräftas via mejl. 

Presentationer kommer att hållas på engelska, och delar kommer att finnas tillgänglig på Fortnox hemsida i efterhand, men du måste vara på plats för att ställa frågor. Kapitalmarknadsdagen är framför allt till för institutionella investerare, analytiker och finansiell media. 

Välkommen in den 23 maj! 


För mer information, kontakta:
IR- frågor: ir@fortnox.se
Press- och mediafrågor: press@fortnox.se

Anmäl dig här