Karriär

På Fortnox är du med och flyttar gränser

Var du kommer ifrån är inte relevant - det är vart du är på väg som är intressant.

Karriär
Vad är din dröm?
Karriär
Vad är din dröm?

Vi tror på ett samhälle format av framgångsrika företag där entreprenörskap och samhällsnytta går hand i hand. Att vara en del av Fortnox är att vara en del av en ständig förändring - en förändring där du själv bestämmer hur långt du vill nå. Vårt största fokus är att ge dig rätt förutsättningar att få leva din passion tillsammans med oss. Var du kommer ifrån är inte relevant - det är vart du är på väg som är intressant. Precis som vi igår inte kunde drömma om det Fortnox som finns idag, så kan du vara med och forma vilka vi är imorgon. Pirrar det i magen på dig med?

Fortnox developer
Är du en skicklig utvecklare?
Omvärdera vad som verkligen betyder nåt
Är du en skicklig utvecklare?
Omvärdera vad som verkligen betyder nåt

Häng med oss och förbättra vardagen för tusentals företagare. Just nu behöver vi fler skickliga utvecklare som kan ta itu med utmaningarna som ligger framför oss.

Våra produkter är innovativa och har teknologi i framkant. Tillsammans med ett tydligt syfte skapar det bästa möjliga värde för våra kunder. Vi vill möjliggöra framgång genom smartare produkter och tjänster. Din kompetens och kod kommer att göra skillnad - på riktigt.

Kom och koda med oss.

Fortnox blir Karriärföretag för fjärde året i rad
Fortnox blir Karriärföretag för fjärde året i rad

Sajten Karriärföretag listar varje år de 100 främsta arbetsgivarna i Sverige, och Fortnox är ett av dessa!

En gedigen urvalsprocess och ett juryarbete ligger bakom listan som fokuserar på karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga talanger i början av sin karriär.

Motivering:

"Med Fortnox kan du vara en del av en dynamisk arbetsplats där innovation och framsteg är en del av vardagen. Här har du möjlighet att utveckla din kompetens och karriär inom en teknikintensiv bransch som ständigt förändras. Fortnox strävar inte bara efter att erbjuda de bästa affärslösningarna utan även att skapa en trivsam och inkluderande arbetsmiljö där medarbetarna blomstrar."

Employer Value Proposition

Vårt löfte till dig!

Vi skapar rum för kreativitet

Vad får dig att skapa, innovera eller prestera bäst? Är det levande ytor som inspirerar till teamarbete eller en lugn vrå med mjuk belysning? Alla är vi olika. Därför möter du en variation av inbjudande och kreativa miljöer som låter dig forma din egen arbetsdag hos oss.

Vi tror på ett liv i balans

En bra balans mellan arbete och privatliv är en förutsättning för att kunna prestera. På Fortnox är det en självklarhet att arbetslivet ska vara hållbart.

Vi öppnar möjligheter

Vi uppmuntrar intern rörlighet och ser gärna medarbetare växa med nya utmaningar, inriktningar och roller.

Vi utvecklar goda ledare

Trygga ledare som är närvarande, kreativa och har nära till beslut. Det är vår modell för att ge alla medarbetare rätt förutsättningar att lyckas och må bra.

Technical Web Analyst
Development

Växjö, Malmö, Stockholm, Linköping

Går du igång på utmaningar kring webb- och dataanalys? Då tror vi du har mycket att bidra med.

Account Manager
Sales

Malmö

Är du en people’s person? I rollen som Account Manager är relationsbyggande en förutsättning och du utgör en viktig länk mellan bolag och kunder. Får du energi av detta? Då vill vi träffa dig!

Fullstack Developer
Development

Malmö

Brinner du för utveckling och vill vara med och ta fram nästa generations produkter och system för företagare i Sverige? Sök till Fortnox idag och var med på vår resa!

Våra kontor

Välkommen hem till oss

Vi har kontor i Växjö, Stockholm, Linköping och Malmö. Här har vi skapat plats för kreativa möten, skön arbetsmiljö och härligt häng med kollegorna. Varifrån du jobbar är ditt val, men du har alltid ditt eget skrivbord på kontoret.

Kika in på vårt kontor i Växjö